sl
your global partner for entrance solutions

Avtomatska vrata record

Avtomatska vrata so del našega vsakdanjika, tako v poslovnem kot v privatnem življenju. Iz trgovin in pisarn jih poznamo že dolgo.

Pa so avtomatska vrata res tisto kar mislimo?

Malo je znano, da so tudi avtomatska vrata že postala pravi računalnik.

Vrata record sistem 20, ki so že skoraj 10. leto na tržišču, so prva generacija avtomatskih vrat, ki so že popolnoma računalniško vodena. To pomeni številne nove funkcije in uporabe na eni strani, na drugi strani pa znižanje stroškov, zaradi hitrejšega odkrivanja in odpravljanja napak, kakor tudi zmanjšanja le teh.

Prav tako je na področje avtomatskih vrat posegla tudi pametna tehnologija.

Z njo so avtomatska vrata postala uporabniku prijazna. Recordova pametna krmilna enota z osvetljenim LCD ekranom in ikonami, je majhen računalnik, ki komunicira s pogonom in krmili vrata. Upravljanje z njo je enostavno kot pri telefonu. Samo s pritiskom na gumb izbirate med režimi stalno odprto, enosmerno, zaklenjeno, ročno itd. Z nekaj dodatnimi pritiski lahko nastavite tudi hitrost in širino odpiranja vrat, vrata resetirate in še marsikaj. Nič več ni zamudnega čakanja in nepotrebnega plačevanja serviserja. 

Vas je strah, da ne boste vedeli kaj pritisniti?

Brez skrbi. V Recordu vam je na št. 041 613 670 na voljo telefonska pomoč, 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Telefonske pomoči ne zaračunavamo.

 

Morda o avtomatskih vratih že dolgo razmišljate,  pa ne veste, kakšna vrata so najbolj primerna za vas? Vprašajte nas. Z veseljem vam bomo pomagali. Kontakt

Hiter pregled avtomatskih vrat record

Loading...